Rusia a atacat cu drone Kievul timp de mai bine de trei ore

  • 19 Octombrie 13:50
Rusia a atacat cu drone Kievul timp de mai bine de trei ore

Rusia a atacat cu drone Kievul, capitala Ucrainei, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, timp de mai bine de trei ore, unde sistemele antiaeriene au interceptat toate vehiculele aeriene fără pilot, însă o femeie a fost rănită, informează EFE, preluată de Agerpres.

Șeful Administrației Militare Regionale din Kiev, Serghei Popko, a scris pe canalul său Telegram că atacul a avut loc din diferite direcții și a durat mai mult de trei ore și jumătate.

Forțele de apărare au neutralizat toate dronele rusești care amenințau capitala, dar în raionul Dniprovski o tânără a suferit răni grave la un picior.

Potrivit primarului Kievului, Vitali Kliciko, este în prezent supusă unei intervenții chirurgicale într-un spital din capitală, după ce a fost lovită de un fragment de dronă.

Însă alertele aeriene au sunat în multe alte părți din Ucraina la primele ore ale zilei de sâmbătă, scrie dpa, care adaugă că Rusia a lansat noi atacuri cu drone, bombe de planare și rachete de croazieră.

Circa 15 regiuni au fost afectate, inclusiv Nikolaiev, în sud, și Dnipropetrovsk, în centrul țării, a scris serviciul de apărare antiaeriană al Ucrainei pe Telegram.

Potrivit autorităților, șapte persoane au fost rănite într-un atac cu drone și bombe de planare în regiunea de est Sumî, care este aproape de linia frontului.

Părți ale infrastructurii energetice, care a fost în mod repetat atacată de Rusia, au fost de asemenea distruse.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
13,29
Cer fragmentat
Umiditate:47 %
Vint:3,6 m/s
Sun
8
Mon
10
Tue
12
Wed
13
Thu
13
Arhivă Radio Chișinău