Rusia: 23 de răniți după aterizarea de urgență a unui avion de pasageri lângă Moscova

  • 15 August 2019 11:19
Rusia: 23 de răniți după aterizarea de urgență a unui avion de pasageri lângă Moscova

Douăzeci și trei de persoane au fost rănite joi dimineață devreme după ce un avion de pasageri rus transportând peste 230 de persoane a efectuat o aterizare de urgență lângă Moscova din cauza unor păsări aspirate în motoarele sale, a anunțat agenția rusă de presă Interfax, preluată de DPA, preluat de Agerpres.

Majoritatea celor 23 de persoane rănite, printre care mai mulți copii, au suferit tăieturi și vânătăi, în timp ce una a fost serios rănită, potrivit agenție ruse.

Avionul, operat de compania rusă Ural Airlines, a intrat în coliziune cu un stol de pescăruși la scurt timp după decolare de pe Aeroportul Internațional Jukovski de lângă Moscova, obligând piloții să aterizeze cu motoarele oprite și roțile încă retrase.

Imaginile și înregistrările video arată Airbusul 321 după aterizare într-un câmp de porumb la aproximativ 1 km distanță de aeroport. Pasagerii au fost evacuați din aeronavă și au ieșit apoi din câmpul de porumb pe jos.

Zborul Ural Airlines, cu 234 de persoane la bord, efectua legătura între Moscova și Simferopol în Crimeea, amintește France Presse.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău