Rugby: Anglia va înfrunta Africa de Sud într-o reeditare a finalei Cupei Mondiale din 2019

  • 08 Decembrie 2020 14:00
Rugby: Anglia va înfrunta Africa de Sud într-o reeditare a finalei Cupei Mondiale din 2019

Selecționata Angliei va înfrunta campioana mondială en titre Africa de Sud, în toamna anului 2021, pe stadionul Twickenham din Londra, într-o reeditare a finalei pe care cele două forțe ale rugby-ului mondial au disputat-o la ultima ediție a Cupei Mondiale, desfășurată în urmă cu un an în Japonia, informează AFP, preluat de Agerpres.

Meciul dintre Anglia și Africa de Sud urmează să se desfășoare pe 20 noiembrie 2021, la o săptămână după ce XV-le Trandafirului va înfrunta Australia, o altă națiune de top a sportului cu balonul oval din Emisfera Sud, în cadrul unui joc programat tot pe Twickenham, în data de 13 noiembrie, a anunțat marți Federația engleză de rugby.

Seria de meciuri test pe care englezii le vor disputa în toamna anului viitor va debuta însă pe 6 noiembrie, împotriva unei națiuni emergente din rugby, care urmează să fie stabilită.

Campionii mondiali sud-africani vor mai înfrunta la rândul lor, în cadrul turneului european de anul viitor, selecționata Scoției, într-o partidă care va avea loc pe stadionul Murrayfield din Edinburgh, cu o săptămână înaintea jocului cu Anglia. De asemenea, Africa de Sud va mai disputa un meci împotriva unei alte echipe din Europa, al cărei nume nu a fost comunicat deocamdată.

Africa de Sud a învins Anglia cu scorul de 32-12 în finala Cupei Mondiale 2019. Ultima vizită făcută de Springboks în templul rugby-ului englez a avut loc în 2018, când au fost învinși la limită de gazde, cu 12-11.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,06 m/s
Thu
19
Fri
20
Sat
18
Sun
17
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău