Ronnie O'Sullivan s-a calificat în sferturile turneului European Masters de la București

  • 06 Octombrie 2016 19:28
 Ronnie O'Sullivan s-a calificat în sferturile turneului European Masters de la București

Ronnie O'Sullivan, cvintuplu campion mondial de snooker, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului European Masters, care are loc la Circul Globus din București, scrie Agerpres.

O'Sullivan s-a impus cu scorul de 4-2 în fața nord-irlandezului Mark Allen.

John Higgins a fost primul jucător care și-a asigurat prezența în sferturile de finală, învingându-l cu 4-3 pe Tom Ford. Deși nu a arătat cel mai bun snooker al său, cvadruplul campion mondial a evitat la limită eliminarea, după ce a fost condus cu 2-1 și 3-2 de englez. Higgins, cu un psihic mai puternic, s-a impus în decisiv, la capătul unui duel fragmentat, potrivit organizatorilor.

În alt meci din optimi, Elfie Burden s-a impus, cu 4-3, în dauna lui Ricky Walden.

Neil Robertson a obținut și el calificarea în sferturile de finală ale turneului European Masters, australianul învingându-l pe tânărul Rhys Clark, cu scorul de 4-1, cu un break spectaculos de 103 puncte în jocul al patrulea.

Joi sunt programate meciurile Mark Davis — Liang Wenbo, Anthony McGill — Scott Donaldson, Andrew Higginson — Judd Trump și Mark Selby — Barry Hawkins.

Competiția are premii totale de 350.000 de euro, dintre care învingătorul va lua 80.000 de euro, iar finalistul va încasa aproximativ 50.000 de euro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:0 m/s
Sun
16
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău