România încheie preliminariile CM 2018 cu o remiză în Danemarca, 1-1

  • 08 Octombrie 2017 23:19
România încheie preliminariile CM 2018 cu o remiză în Danemarca, 1-1

Naționalele de fotbal ale României și Danemarcei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică, pe stadionul Parken din Copenhaga, în ultimul lor meci din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Tricolorii au încheiat o campanie catastrofală cu o ultimă impresie bună, un egal nesperat în Danemarca, asta cu atât mai mult cu cât a fost obținut în zece oameni. 

Timp de aproape o jumătate de oră nicio echipă nu și-a creat o ocazie de gol, prima situație venind în min. 28, când Sisto a tras alături de poartă, după centrarea lui Poulsen. Tot Sisto (32) a încercat să-l surprindă pe Tătărușanu cu un șut de la 30 de metri, dar goalkeeper-ul a respins peste bară.

Bendtner (33) a scăpat singur spre poartă, dar a fost blocat in extremis de Hoban, iar apoi tot vârful danez a marcat (37), dar golul a fost anulat pentru ofsaid. 

România încheie preliminariile CM 2018 cu o remiză în Danemarca, 1-1

Singura oportunitate a tricolorilor în prima repriză a fost o lovitură liberă executată de Budescu (41), însă pe lângă poartă.

La reluare, Bendtner (51) a trimis cu capul din careu, dar mingea a fost deviată pe lângă poartă.

În min 60, gazdele au deschis scorul din penalty, Eriksen marcând cu șansă din punctul cu var.

Bendtner (69) a mai avut o oportunitate, dar a șutat peste poartă din mijlocul careului.

Deși au avut avantaj numeric, danezii nu au mai reușit să își creeze gol, așteptând parcă finalul. Contra a mutat ofensiv și golul a venit în min. 88, când Țucudean a tras spre poartă după centrarea lui Bancu, mingea a fost blocată, iar Ciprian Deac, pe fază, a reluat în plasă.

România încheie preliminariile CM 2018 cu o remiză în Danemarca, 1-1

Danemarca s-a aruncat în atac în căutarea golului victoriei, dar șutul lui Dolberg (90+1), din întoarcere, a fost respins de Tătărușanu, Eriksen (90+2) a fost blocat de Hoban în careu, în momentul șutului, iar Delaney (90+2) a trimis cu capul peste poartă Delaney, la cornerul executat de Eriksen.

Danemarca și-a asigurat locul al doilea în grupă și biletul pentru baraj după acest egal. 

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău