România | Fostul premier român, Emil Boc, audiat de procurorii anticorupție

  • 03 Noiembrie 2016 16:43
România | Fostul premier român, Emil Boc, audiat de procurorii anticorupție

La Ploiești, fostul premier Emil Boc și foștii miniștri Ion Ariton și Adriean Videanu au fost audiați, joi, 3 noiembrie, de procurorii anticorupție.

Toți trei au fost citați în calitate de martori în dosarul în care fostul copreședinte al PNL, Vasile Blaga, a fost plasat sub control judiciar pentru trafic de influență și luare de mită. După audiere, Emil Boc a spus că le-a prezentat anchetatotilor procedurile de organizare și funcționare din partid și de la Guvern.

„Am dat o scurtă declarație în calitate de martor și am răspuns la întrebările organului de anchetă cu privire la procedurile de organizare și funcționare din partid și din cadrul guvernului. Și ami mult de atât nu pot să vă precizez”, a declarat Emil Boc.

Potrivit DNA, Vasile Blaga, ar fi primit în perioada 2011 - 2012, prin interpuși 200.000 euro și de la Gheorghe Ștefan încă 500.000 euro. Corespondentul RRA, Simona Uță, reamintește că procurorii au dispus deja sechestru pe mai multe imobile ale lui Vasile Blaga, informează Rador.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău