România, cel mai important susținător al aderării Republicii Moldova la UE. Bogdan Aurescu s-a adresat reuniunii ambasadorilor Republicii Moldova

  • 19 August 2022 11:41
România, cel mai important susținător al aderării Republicii Moldova la UE. Bogdan Aurescu s-a adresat reuniunii ambasadorilor Republicii Moldova

„România este cel mai important susținător al aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană”, a scris într-o postare pe Facebook ministrul de Externe, Nicu Popescu, în contextul participării ministrului român al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la reuniunea ambasadorilor Republicii Moldova, găzduită de către MAEIE în perioada 18 – 19 august.

“Am fost bucuros de participarea ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu în cadrul reuniunii ambasadorilor Republicii Moldova cu un discurs cu genericul „Parteneriatul strategic România – Republica Moldova în contextul oportunităților și provocărilor regionale”. Vom munci împreună pentru aprofundarea parteneriatului strategic pentru integrare europeană a Republicii Moldova și a comunității de limbă, istorie și cultură”, a scris șeful diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu.

Amintim că Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a organizat la Chișinău în perioada 18 – 19 august 2022, reuniunea ambasadorilor Republicii Moldova cu genericul „Diplomația Republicii Moldova în contextul oportunităților și provocărilor regionale”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău