România, cel mai important susținător al aderării Republicii Moldova la UE. Bogdan Aurescu s-a adresat reuniunii ambasadorilor Republicii Moldova

  • 19 August 11:41
România, cel mai important susținător al aderării Republicii Moldova la UE. Bogdan Aurescu s-a adresat reuniunii ambasadorilor Republicii Moldova

„România este cel mai important susținător al aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană”, a scris într-o postare pe Facebook ministrul de Externe, Nicu Popescu, în contextul participării ministrului român al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la reuniunea ambasadorilor Republicii Moldova, găzduită de către MAEIE în perioada 18 – 19 august.

“Am fost bucuros de participarea ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu în cadrul reuniunii ambasadorilor Republicii Moldova cu un discurs cu genericul „Parteneriatul strategic România – Republica Moldova în contextul oportunităților și provocărilor regionale”. Vom munci împreună pentru aprofundarea parteneriatului strategic pentru integrare europeană a Republicii Moldova și a comunității de limbă, istorie și cultură”, a scris șeful diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu.

Amintim că Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a organizat la Chișinău în perioada 18 – 19 august 2022, reuniunea ambasadorilor Republicii Moldova cu genericul „Diplomația Republicii Moldova în contextul oportunităților și provocărilor regionale”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
18,85
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Sun
18
Mon
14
Tue
12
Wed
12
Thu
13
Arhivă Radio Chișinău