România a ajuns la cinci medalii cucerite la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan

  • 22 Octombrie 2019 19:45
România a ajuns la cinci medalii cucerite la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan

România a ajuns la cinci medalii cucerite la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan (China), după argintul câștigat marți de luptătoarea Suzana Șeicariu (cat. 53 kg) și bronzul lui Ionuț Zincă, la orientare, scrie Agerpres.

Șeicariu a fost învinsă în finala cat. 53 kg de o sportivă din Coreea de Nord, Yon Jo Hwa, după ce în sferturi o învinsese pe rusoaica Milana Dadașeva, iar în semifinale trecuse de mongola Bolorerdene Batorshikh, potrivit site-ului CSA Steaua.

Zincă a luat bronzul la orientare, în proba individuală pe distanță lungă, devansat în clasamentul final de rusul Dmitri Țvetkov și de francezul Frederic Tranchand. Paul Marius Brabiescu Călinescu s-a clasat pe locul 71, Paul Constantin Pricop pe 79, Ovidiu Mugurel Muțiu pe 110, iar Alexandru Cătălin Fozokos pe 125. Istvan Ferenc Sebestyen și Felician Bele au abandonat.

La ediția a șaptea a Jocurilor Mondiale Militare, Ana-Maria Popescu a cucerit medalia de argint la spadă, Andreea Chițu a câștigat tot argint la judo (cat. 57 kg), iar Andrei Dukov, argintul, la lupte libere, cat. 57 kg.

Armata României participă, în perioada 16-29 octombrie, la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, cu un lot format din 80 de sportivi și 28 de antrenori, personal medical și staff tehnic.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău