România: A început programul "Litoralul pentru toți"

  • 31 August 2015 14:26
România: A început programul

Mii de locuri de cazare la mare sunt disponibile săptămânal, începând de luni, 31 august, la tarife reduse prin programul "Litoralul pentru toți".

Mii de locuri de cazare la mare sunt disponibile săptămânal, începând de luni, la tarife reduse prin programul "Litoralul pentru toți".

Până pe 11 octombrie, 45 de hoteluri românești oferă cazare și masă la prețuri mult mai mici decât în sezon.

Tarifele în acest program pornesc de la 159 de RON de persoană, pentru șase nopți de cazare la un hotel de o stea și pot ajunge la 495 de RON de persoană la un hotel de cinci stele.

În ultimii ani, în programul "Litoralul pentru toți" s-au înscris și unități de cazare care oferă servicii all-inclusive.

"Programul "Litoralul pentru toți" are foarte mulți ani pe piață. În continuare ne ținem de el, în continuare vin foarte mulți turiști și considerăm un program reușit pentru capetele de sezon. El durează șase săptămâni, începe în jur de 1 septembrie și se termină pe 11 octombrie.

"Cel puțin primele trei săptămâni aduc foarte mulți turiști pe litoral. Cel puțin primele două săptămâni, Mamaia este plină, în sudul litoralului sunt foarte-foarte mulți turiști și, în continuare, chiar și după 15 septembrie sunt grade de ocupare rezonabile în fiecare an pe acest program", a spus președintele ANAT România, Aurelian Marin.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
8,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău