Roland Garros | Halep, fericită, dar contrariată după ce a jucat pe Terenul 18, în fața unui public frenetic

  • 03 Iunie 2018 10:19
Roland Garros | Halep, fericită, dar contrariată după ce a jucat pe Terenul 18, în fața unui public frenetic

Simona Halep este fericită după calificarea în optimile de finală de la Roland Garros, dar face o mărturisire mai puțin așteptată după ce a jucat pe Terenul 18, cel mai nou al complexului, într-o atmosferă electrizantă, care a bătut intenstitatea schimburilor de replici înregistrate, sâmbătă, pe Philippe Chatrier.

Liderul mondial nu a rămas însă cu o impresie prea bună, ci a lăsat să se înțeleagă, subtil, că a fost chiar deranjată de apropierea tribunei. Fanii, bucuroși că sunt mai aproape de idolul lor, după sute de kilometri străbătuți - au fost ușor mustrați, relatează MEDIAFAX.

"A fost cel mai bun meci al meu aici, da, pot să spun asta. Mereu se întâmplă așa - jucătoarele sunt motivate pe teren împotriva mea. Mi se întâmpla și mie, când eram mai tânără și jucam împotriva numărului unu mondial. Dar, este bine să joc împotriva unei fete care se activează și joacă la cel mai înalt nivel, pentru că rămân motivată așa și nu intru relaxată pe teren", a declarat Simona Halep la conferința de presă.

La insistențele jurnaliștilor români, liderul mondial a explicat și de ce a pus prosopul pe cap după câteva game-uri. "A fost o atmosferă puțin ciudată, aveam nevoie să încerc să nu mai aud zgomotul. Nu neapărat că mă deranja, dar aveam nevoie să pot să mă concentrez", a declarat Halep, care spune că doar după 5-6 game-uri a reușit să își stabilească reperele pe teren.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău