Robert Redford își anunță retragerea din actorie

  • 07 August 2018 14:02
Robert Redford își anunță retragerea din actorie

Actorul american Robert Redford, în vârstă de 81 de ani, a anunțat că apariția sa în pelicula "The Old Man & the Gun" va fi ultimul său rol din carieră, anunță presa din SUA, citată de Mediafax.

Niciodată să nu spui «niciodată», dar am cam ajuns la concluzia că asta este tot pentru mine în ceea ce privește actoria și că voi merge spre pensionare după asta, pentru asta fac de când aveam 21 de ani", a declarat starul pentru The New York Post.

"M-am gândit, «Ei bine, până aici!». Și de ce să nu ieși din scenă cu ceva vesel și optimist?!", a mai declarat cineastului, potrivit Entertainment Weekly.

Filmul "The Old Man & the Gun" este programat să fie lansat pe marile ecrane pe 28 septembrie. 

obert Redford - cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Butch Cassidy și Sundance Kid /Butch Cassidy and Sundance Kid", "Cacealmaua/ The Sting" și "Toți oamenii președintelui/ All the President's Men.

Începând cu anii 1980, Robert Redford a trecut de multe ori în spatele camerei de filmat, fiind și un regizor foarte apreciat. În 1981, lungmetrajul "Oameni obișnuiți/ Ordinary People" i-a adus două premii Oscar, inclusiv pentru regie.

În 2002, Robert Redford a primit un premiu Oscar onorific.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău