Robert De Niro și Gary Oldman vor juca într-un film despre România din ultimele trei decenii

  • 22 Noiembrie 2019 13:20
Robert De Niro și Gary Oldman vor juca într-un film despre România din ultimele trei decenii

Robert De Niro (76 de ani) și Gary Oldman (61 de ani) vor juca într-un film despre istoria României din ultimii 30 de ani. Proiectul, scris și regizat de Bobby Păunescu, îl va avea în prim-plan pe kickboxerul Daniel Ghiță, scrie Adevărul.

Negocierile pentru „Playground 30”, au fost în mare parte finalizate, a precizat o sursă apropiată lui Păunescu pentru Adevărul.

Filmul este despre istoria României din ultimele trei decenii, povestită prin intermediul vieții sportive a unui campion mondial la K1, Daniel Ghiță, prieten apropiat al lui Bobby Păunescu, regizor, scenarist, producător și om de afaceri român.

Distribuția este completată de două nume de talie mondială: actorul american Robert De Niro și britanicul Gary Oldman. De Niro ar urma să jace rolul antrenorului, iar managerul lui Ghiță va fi Oldman.

„Playground 30” are un buget de 18,9 milioane de dolari și este o co-producție Paramount (SUA), China Film Corp, Păunescu Films (UK) și Studioul Buftea (România).

Regizorul Bobby Păunescu a precizat pentru B1 TV că faza de preproducție este stabilită pentru primul trimestru din 2020, iar filmările vor avea loc în trei țări, însă preponderent în România, la studiourile din Buftea.

Daniel Ghiță (38 de ani) este una dintre cele mai mari vedete din istoria kickboxingului, poreclit „The Savage Samura”. Și-a făcut debutul în Campionatul Mondial de Muay Thai în 1999 în Bangkok, Thailanda. Daniel a câștigat toate meciurile sale prin knock-out înainte de semifinale, unde a pierdut în fața lui Alexey Ignashov.

În 2003, a înregistrat cel mai rapid KO din istoria stilului Muay Thai la Campionatul Mondial din Thailanda, după doar 30 de secunde de joc împotriva unui luptător australian.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău