Robert De Niro, cu un nou atac la adresa Donald Trump: „un gangster aspirant”

  • 20 Aprilie 2019 14:14
Robert De Niro, cu un nou atac la adresa Donald Trump: „un gangster aspirant”

Actorul Robert De Niro l-a atacat din nou pe Donald Trump, numindu-l pe președintele american „un adevărat ratat” și un „gangster aspirant”, relatează sâmbătă Press Association.

Actorul de la Hollywood este implicat într-o dispută pe termen lung cu actualul locatar de la Casa Albă. Anul trecut, Robert De Niro s-a dezlănțuit la premiile Tony, strigând de mai multe ori "F *** Trump". În replică, președintele Trump a scris pe Twitter că actorul are un "IQ scăzut", scrie Agerpres.

Vineri, în emisiunea "The Late Show With Stephen Colbert", De Niro, 75 de ani, a făcut o altă aluzie răutăcioasă la adresa președintelui, spunând că a încercat să-i dea lui Donald Trump o șansă.

"Asta am spus imediat după ce a fost ales. Dați-i o șansă. Le acord tuturor prezumția de nevinovăție. Tipul ăsta s-a dovedit a fi un adevărat ratat", a spus Robert De Niro.

De Niro este unul dintre cei mai respectați actori ai generației sale, câștigând două Premii Oscar pentru rolurile din "The Godfather" și "Raging Bull".

El va juca în cel mai nou film al regizorului Martin Scorsese, "The Irishman", distribuit de platforma online Netflix.

Colbert l-a întrebat pe De Niro de ce publicul este atât de îndrăgostit de filmele cu gangsteri, făcându-l pe actor să lanseze un alt atac la adresa lui Trump.

"Oamenilor le plac lucrurile în afara legii, cu excepția faptului că avem acum un gangster aspirant la Casa Albă", a spus De Niro.

Actorul l-a numit pe Trump "idiot", adăugând: "Chiar și gangsterii au morală și etică. Ei au un cod și știu că atunci când își dau cuvântul îl respectă, pentru că tot ce au este cuvântul. Tipul ăsta nici nu știe ce înseamnă asta", a mai spus De Niro.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:67 %
Vint:1,54 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău