Roaming cu România: În timp ce consumul crește, prețurile scad semnificativ

  • 09 Iulie 20:18
Roaming cu România: În timp ce consumul crește, prețurile scad semnificativ

Consumul de internet în roaming a crescut impresionant pentru utilizatorii din Republica Moldova: cu tocmai 155% și, pe de altă parte, prețurile au scăzut considerabil, a scris ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, într-o postare pe rețelele sociale.

Potrivit vicepremierului, în anul 2023, utilizatorii din Republica Moldova au plătit în medie doar 0,18 euro pe zi pentru serviciile de roaming în România, cu 22% mai puțin decât în 2022.

 

Iar începând cu anul 2024 avem acordul pe roaming cu UE care nivelează și mai mult tarifele! Și curând vom avea și „Roam like at home”, ca în toată Uniunea Europeană.
 
Fiecare dintre voi, cei care ați călătorit, ați simțit cu siguranță această diferență. Aceste îmbunătățiri sunt doar unul dintre numeroasele beneficii aduse de procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană.
 
Continuăm să lucrăm pentru a aduce mai multe avantaje și oportunități pentru toți cetățenii noștri”, a scris Dumitru Alaiba pe pagina sa oficială de Facebook.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,91
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,37 m/s
Tue
15
Wed
17
Thu
19
Fri
20
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău