Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg se află în India pentru petrecerea organizată de cel mai bogat om din Asia

  • 03 Martie 13:55
Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg se află în India pentru petrecerea organizată de cel mai bogat om din Asia

Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg se numără printre celebritățile care participă la o petrecere de trei zile, înainte de nuntă, în valoare de 113 miliarde de dolari, organizată de cel mai bogat om din Asia, scrie News.ro.

Șefii globali ai tehnologiei, titanii din industrie, vedete de la Bollywood, artiști pop și politicieni sunt prezenți pentru festivitățile de trei zile găzduite de magnatul Mukesh Ambani.

Petrecerea din acest weekend este o ceremonie elaborată, înainte de nuntă pentru fiul mai mic Anant și logodnica Radhika Merchant, fiica unor moguli în industria farmaceutică. 

Cântăreața melodiei „Umbrella”, Rihanna, care a născut cel de-al doilea copil în august, a cântat la evenimente, potrivit presei locale. India Today a relatat că artistei i s-a oferit până la 9 milioane de dolari să apară la eveniment.

Ambani, în vârstă de 66 de ani, este președintele gigantului de telecomunicații Reliance Industries și a 10-a cea mai bogată persoană din lume conform listei miliardarilor Forbes, cu o avere de peste 116 miliarde de dolari.

Anant, în vârstă de 28 de ani, care este și director în consiliile de administrație ale mai multor firme deținute de Reliance, se căsătorește cu Merchant, în vârstă de 29 de ani, în cursul acestui an.

De asemenea, iluzionistul american David Blaine este de așteptat să ofere momente de divertismentul pentru oaspeți. Va fi prezent și fondatorul Microsoft Bill Gates și câțiva lideri politici actuali și foști.

Printre invitați se numără și șeful Disney, Bob Iger, în urma unui acord convenit miercuri între Reliance Industries și Walt Disney pentru a fuziona afacerile lor media din India. Fuziunea va crea un gigant al divertismentului de 8,5 miliarde de dolari în cea mai populată națiune din lume și a cincea economie ca mărime.

Printre invitați se numără și Ivanka Trump, fiica fostului președinte american Donald, precum și fostul premier al Suediei Carl Bildt, fostul premier canadian Stephen Harper și regele Bhutanului. Starurile de la Bollywood Amitabh Bachchan și Shah Rukh Khan se află între invitați. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,57 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău