Rezultatele vizitei lui Andrian Candu la Bruxelles

  • 17 Iunie 2016 10:40
Rezultatele vizitei lui Andrian Candu la Bruxelles

Familia regală a României a făcut o propunere pentru lansarea unei campanii de promovare a Republicii Moldova în cele mai importante cancelarii europene, iar vizita președintelui parlamentului Andrian Candu la Bruxelles a făcut parte din această campanie.Andrian Candu a declarat astăzi într-un briefing, că în cadrul acestei vizite a avut întrevederi cu mai mulți…

Familia regală a României a făcut o propunere pentru lansarea unei campanii de promovare a Republicii Moldova în cele mai importante cancelarii europene, iar vizita președintelui parlamentului Andrian Candu la Bruxelles a făcut parte din această campanie.

Andrian Candu a declarat astăzi într-un briefing, că în cadrul acestei vizite a avut întrevederi cu mai mulți oficiali belgieni dar și cu membrii familiei regale belgiene. De asemenea, el a menționat că la Bruxelles a avut întrevederi cu oficiali europeni care au încurajat Republica Moldova să continue reformele.

Andrian Candu a făcut o scurtă trecere în revistă și a vizitei sale la București, unde s-a întâlnit cu reprezentanții conducerii de stat din România, cu care a discutat despre situația actuală din Republica Moldova și agenda politică a Chișinăului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău