Revelion fake la Shanghai. China și-a înscenat propriul spectacol cu drone

  • 04 Ianuarie 2020 16:00
Revelion fake la Shanghai. China și-a înscenat propriul spectacol cu drone

Uimitorul spectacol de drone care a avut loc la Shanghai în noaptea de Revelion nu s-a întâmplat de fapt în noaptea dintre ani, ci a fost filmat înainte și difuzat, relatează BBC, preluat de Digi24.

Spectacolul care a avut drept protagoniste o mulțime de drone zburând în formație deasupra metropolei chineze și a fost transmis în toată lumea, ar fi fost doar filmat. Turiștii care au mers la Shanghai de anul nou spun că nu în oraș nu a avut loc niciun spectacol de drone în noaptea dintre ani.

Compania care s-a ocupat de spectacol a confirmat jurnaliștilor de la BBC că transmisiunea nu a fost, într-adevăr, live și că totul a fost doar un clip de la o repetiție care a avut loc pe 28 decembrie.

Spectaculoasa reprezentanție a fost realizată cu ajutorul a 2000 de drone pe fundalul districtului Pudong din Shanghai. Dronele au zburat în formație formând mai multe imagini în aer – o animație a unui om care aleargă, anul 2020 și un text în limba mandarină.

Oamenii veniți să asiste la spectacol în Pudong nu au văzut nimic pe cer, însă. O filmare presupusă a fi de pe 31 decembrie 2019, arată cum luminile se sting pentru câteva moment, după care se reaprind, fără ca vreo dronă să-și facă apariția.

Sursa:Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău