Reținere în flagrat: Poliția a reținut două persoane, printre care un angajat al poliției, fiind suspectați în traficul ilicit de droguri

  • 05 Februarie 2022 13:49
Reținere în flagrat: Poliția a reținut două persoane, printre care un angajat al poliției, fiind suspectați în traficul ilicit de droguri

Ofițerii Directiei investigatii infractiuni legate de droguri, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Rîșcani, au reținut noaptea trecută în flagrat, două persoane, suspectate de circulația ilegală a drogurilor.

Această reținere este parte a unei operațiuni mai ample, de combaterea a traficului ilicit de droguri, cu acțiuni de identificare și reținere a membrilor rețelei infracționale. 

Unul dintre persoanele reținute este un angajat al poliției de 26 de ani, care se afla la volanul unui automobil Mercedes, împreună cu un tânăr de 20 de ani.

Urmare a efectuării perchezițiilor corporale și în automobilul suspecților, polițiștii  au  depistat substanțe narcotice de diferite tipuri.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. 

În acest caz a fost inițiată o cauză penală conform prevederilor art. 217/1 alin. 4 lit. d Cod penal al RM.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă  închisoare de la 7 la 15 de ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani, se arată în comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău