Restricțiile de circulație au fost ridicate în Chișinău

  • 01 Iunie 2023 13:07
Restricțiile de circulație au fost ridicate în Chișinău

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene (GMSS-CPE) informează că, la această oră, restricțiile de circulație au fost ridicate în Chișinău. La moment, toate delegațiile se află la Bulboaca.

Unele delegații vor părăsi Republica Moldova astăzi, 1 iunie, iar o parte din oficiali va rămâne în țară pentru a participa la întrevederile bilaterale de mâine, 2 iunie.

Din GMSS-CPE fac parte comunicatorii instituțiilor naționale din domeniul ordinii publice, securității și apărării naționale: Ministerul Afacerilor Interne cu Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General pentru Migrație, Inspectoratul General de Carabinieri, Academia „Ștefan cel Mare” a MAI; Serviciul de Protecție și Pază de Stat; Serviciul de Informații și Securitate; Ministerul Apărării; Procuratura Generală; Autoritatea Aeronautică Civilă; Administrația Națională a Penitenciarelor.

GMSS-CPE recomandă tuturor persoanelor să se informeze din surse oficiale”, se arată în comunicat. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău