Restricții de circulație timp de două zile. Cum va circula transportul public

  • 26 Octombrie 2019 08:34
Restricții de circulație timp de două zile. Cum va circula transportul public

Traficul rutier la intersecția străzilor 31 August 1989 cu Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni din Chișinău va fi suspendat în acest weekend, respectiv 26-27 octombrie. Primăria capitalei menționează că restricțiile au loc în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II, transmite IPN.

În perioada de referință, circulația transportului public va reorganizată. Troleibuzele de pe ruta nr. 4 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ion Creangă, str. V. Belinski, str. Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit. Traseul troleibuzelor de pe ruta nr.7 și nr. 10 din sectoarele Ciocana și Râșcani se scurtează până la str. Albișoara.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 12 se modifică de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul, Petricani, Calea Orheiului, bd. Renașterii Naționale, str. Bogdan Voievod, Alecu Russo și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 24 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Calea Ieșilor, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, A. Șciusev, Constantin Stere, M. Kogălniceanu, S. Lazo, A. Mateevici și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 25 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 29 se modifică de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe ruta nr. 30 și nr. 31 vor circula de pe de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, București, A. Pușkin, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare conform traseelor stabilite. Itinerarul rutei de troleibuz nr. 32 se scurtează până la str. Columna.

Autobuzele de pe ruta nr. 11 se modifică de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, București, Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseul stabilit, iar autobuzele de pe ruta nr. 26 vor merge de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele nr. 101, 103 și 188 vor circula de pe str. 31 August 1989 pe str. S. Lazo, str. București și în continuare conform traseelor stabilite. Totodată, itinerarul rutei de microbuz nr. 129 se modifică de pe str. S. Lazo pe str. București, str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău