Restabilirea funcționării mecanismului de eliberare a numerelor de tip neutru a fost discutată la Parlament

  • 27 Mai 19:40
Restabilirea funcționării mecanismului de eliberare a numerelor de tip neutru a fost discutată la Parlament

Membrii Comisiei speciale de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova s-au întrunit, astăzi, într-o nouă ședință. Ședința a fost prezidată de președintele Comisiei speciale, deputatul Roman Roșca, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului, la discuții au participat vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, conducerea Biroului politici de reintegrare, șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernățeanu, precum și reprezentanți ai mai multor instituții implicate în procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

Discuțiile au vizat mai multe subiecte de actualitate, printre care restabilirea funcționării mecanismului de eliberare a numerelor de înmatriculare ale Republicii Moldova de tip neutru, măsurile care urmează a fi întreprinse cu scopul de a susține fermierii din raionul Dubăsari, care dețin sau prelucrează terenuri agricole amplasate după traseul național M4 Râbnița – Tiraspol, precum și alte subiecte de actualitate care vizează realizarea politicilor de reintegrare a Republicii Moldova.

Comisia parlamentară specială de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova a fost creată în 2021, la propunerea Președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:1,03 m/s
Sun
25
Mon
22
Tue
19
Wed
22
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău