Republica Moldova participa, în premieră, la Târgul Internațional de Turism - FITUR 2024

  • 23 Ianuarie 11:19
Republica Moldova participa, în premieră, la Târgul Internațional de Turism - FITUR 2024

Republica Moldova va participa, în premieră, cu un stand al țării, la Târgul Internațional de Turism - FITUR 2024, care se va desfășura în perioada 24 - 28 ianuarie curent la Madrid, Spania.

Potrivit unui comunicat al Oficiului Național al Turismului al Republicii Moldova, la eveniment vor participa în total 130 de state, târgul fiind punctul de întâlnire global pentru profesioniștii în domeniul turismului din Europa și America Latină.

Delegația Republicii Moldova va fi compusă din reprezentații ai unor agenții de turism și aeriene, dar și de angajați ai Oficiului Național al Turismului, Asociației Turismului Medical, Asociației Patronale a Industriei Turismului , precum și reprezentanți ai Asociatiei Naționale pentru Turism Receptor si Intern.

Reprezentanții R. Moldova vor promova oferta turistica națională, inclusiv prin prezentarea Agendei cultural-turistice „Pomul Vieții” 2024, care conține 40 de evenimente culturale, tururi vinicole, gastronomice, culturale, dar și oferta privind turismul rural, medical și de aventură.

Ansamblul folcloric Grupul „Basarabenii din Madrid” va evolua la standul R. Moldova pentru a promova folclorul național.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:4,12 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
11
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău