Reprezentantul președintelui OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană va întreprinde o vizită în R. Moldova

  • 28 Aprilie 2022 18:39
Reprezentantul președintelui OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană va întreprinde o vizită în R. Moldova

Reprezentantul Special al președintelui în exercițiu al OSCE din partea Poloniei pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, împreună cu trimisul special al președintelui în exercițiu, ambasadorul Artur Dmochowski, vor vizita Republica Moldova în următoarele zile pentru a examina starea actuală a lucrurilor în urma evenimentelor recente din Zona de Securitate, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al OSCE, la Chișinău, cei doi oficiali urmează să se întâlnească cu șeful Misiunii OSCE în Moldova Claus Neukirch, viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian și consilierul pentru securitate națională, Dorin Recean, notează sursa citată.

De asemenea, reprezentanții OSCE intenționează să se întâlnească cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2". La Tiraspol, aceștia planifică să se întâlnească cu Vadim Krasnoselski și Vitali Ignatiev.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău