Reprezentanții Primăriei sectorului 5 din București, în vizită de lucru la Primăria Chișinău

  • 22 Iunie 2021 09:44
Reprezentanții Primăriei sectorului 5 din București, în vizită de lucru la Primăria Chișinău

O delegație a reprezentanților sectorului 5 a orașului București, în frunte cu primarul Cristian Popescu Piedone, se află în vizită de lucru la Primăria Chișinău.

Vizita delegației din București are loc în contextul stabilirii relațiilor de înfrățire și colaborare cu sectorul Râșcani al capitalei. 

Potrivit unui comunicat al municipalității, primarul Ion Ceban a menționat că municipiul Chișinău are nevoie de experiența și expertiza colegilor din București, pentru soluționarea problemelor pe diverse domenii, în special pentru implementarea proiectelor privind parcările publice.

„La rândul său, primarul sectorului 5 al municipiului București, Cristian Popescu Piedone a declarat că acordarea unui ajutor bazat pe implementarea de proiecte, aplicații cu titlu gratuit (gestionarea parcărilor publice, cartografierea orașului), precum și schimbul de experiență este o reală plăcere pentru partea română. Edilul sectorului 5 din București a precizat că semnarea acordului de înfrățire cu sectorul Râșcani va aduce doar beneficii locuitorilor din Chișinău”, se mai arată în comunicatul Primăriei Chișinău. 

Pe durata aflării la Chișinău, în perioada 21-23 iunie, curent delegația din București va efectua vizite la diverse obiective din oraș, inclusiv cele realizate cu suportul României. De asemenea, părțile vor avea discuții pe marginea proiectelor care urmează a fi realizate. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău