Reprezentanți ai Ambasadei și Consulatelor României la Chișinău au jucat fotbal de caritate

  • 10 Septembrie 2022 17:34
Reprezentanți ai Ambasadei și Consulatelor României la Chișinău au jucat fotbal de caritate

Membri ai Ambasadei României în Republica Moldova, Consulatului General al României la Chișinău, Consulatului General al României la Bălți și ai Asociației Investitorilor Români din Republica Moldova, au participat astăzi, 10 septembrie, la cea de-a X-a ediție a Cupei Anuale la Fotbal Hospice Angellus. La evenimentul de caritate au participat în total 17 echipe, potrivit unui comunicat al Ambasadei României în Rep. Moldova.

„Alături de alte 17 echipe de fotbal înscrise în competiție, membrii echipei noastre de fotbal au transmis prin modul de manifestare în terenul de fotbal și în afara acestuia, sentimente de empatie, solidaritate și voie bună” se arată în comunicat.

Cupa Anuală la Fotbal Hospice Angelus, eveniment ajuns anul acesta la a 10-a ediție, reprezintă un turneu de mini fotbal la care participă echipe amatoare de la companii locale/internaționale, reprezentanți ai corpului diplomatic, persoane publice și voluntari.

Scopul evenimentului este de a colecta fonduri pentru a oferi servicii gratuite de îngrijire paliativă copiilor și adulților umbriți de durerea maladiilor necruțătoare dar și de a promova modul sănătos de viață.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău