Reprezentanta R.Moldova la Eurovision urcă astăzi pe scena de la Malmö

  • 07 Mai 11:27
Reprezentanta R.Moldova la Eurovision urcă astăzi pe scena de la Malmö

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Natalia Barbu, va urca marți, 7 mai, pe scenă la Malmö, Suedia, în prima semifinală a concursului. Interpreta va evolua cu piesa „In the middle”, cu numărul 11, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Teleradio-Moldova, care este membru al Uniunii Europene de Radio și Televiziune (UERT) și organizatorul local al Eurovision, alături de Republica Moldova, în prima semifinală vor evolua alte 14 țări. Este vorba despre: Cipru, Serbia, Lituania, Irlanda, Ucraina, Polonia, Croația, Islanda, Slovenia, Finlanda, Azerbaidjan, Australia, Portugalia și Luxemburg.

În a doua semifinală, care va avea loc pe 9 mai, vor urca pe scenă concurenții din Malta, Albania, Grecia, Elveția, Cehia, Austria, Danemarca, Armenia, Letonia, San Marino, Georgia, Belgia, Estonia, Israel, Norvegia, Olanda.

Finala Eurovision Song Contest 2024 se va desfășura pe 11 mai.


Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18 în marea finală, cu piesa „Soarele și Lunaˮ. Cel mai bun rezultat al Moldovei la Eurovision a fost în anul 2017, atunci când trupa SunStroke Project a obținut locul 3, cu piesa „Hey Mammaˮ.

 Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:4,37 m/s
Wed
21
Thu
22
Fri
24
Sat
23
Sun
25
Arhivă Radio Chișinău