Replica lui Octavian Țîcu, după incidentul cu Chirtoacă: I-am spus să-mi dea voie să trec. El avea chef de discuții, dar eu nu

  • 04 Noiembrie 2019 10:11
Replica lui Octavian Țîcu, după incidentul cu Chirtoacă: I-am spus să-mi dea voie să trec. El avea chef de discuții, dar eu nu

Deputatul Octavian Țîcu respinge acuzațiile liderului PL, Dorin Chirtoacă, după ce acesta a afirmat că l-ar fi agresat aseară, în studioul TVR Moldova. El afirmă că doar l-a împins pe Dorin Chirtoacă, pentru că nu a vrut să discute cu el și pentru că îi stătea în cale.

Octavian Țîcu a declarat pentru TV8 că Dorin Chirtoacă s-a dat în spectacol, prin acuzațiile pe care i le-a adus.

„Sunt declarațiile unui măscărici. Ăsta este felul lui de a face spectacol. Eu l-am împins și i-am spus să meargă înainte și să-mi dea voie să trec. I-am spus să nu stea în fața mea că vreau să ies și gata. El avea chef de discuții, dar eu nu”, a spus în replică Octavian Țîcu.

Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă au avut un conflict după ce au participat la o emisiune, la TVR Moldova. Liderul PL a scris pe Facebook, despre faptul că Țîcu l-ar fi agresat. Fostul primar susține că după un schimb de replici, Octavian Țîcu l-ar fi lovit din spate cu pumnul sau cu piciorul.

Potrivit lui Chirtoacă, în pofida acestui conflict, Partidul Liberal va invita Partidul Unității Naționale, care l-a înaintat pe Octavian Țîcu la funcția de primar al Capitalei, pentru a discuta despre consolidarea unui bloc unionist.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău