Regina Elisabeta a II-a, surprinsă la volan deși medicii i-au recomandat două săptămâni de odihnă

  • 01 Noiembrie 2021 15:39
Regina Elisabeta a II-a, surprinsă la volan deși medicii i-au recomandat două săptămâni de odihnă

Regina Elisabeta a Marii Britanii, ce a fost sfătuită de doctorii ei să ia o pauză de două săptămâni de la îndatoririle oficiale a fost fotografiată luni conducând singură pe proprietatea ei de la Castelul Windsor, transmite Reuters, citat de HotNews.ro.

Fotografiile, ce au apărut în mai multe publicații britanice, o arată pe regina de 95 de ani cu batic și ochelari de soare la volanul unui Jaguar, una dintre mașinile ei, notează sursa citată.

În urmă cu zece zile Elisabeta a II-a a fost nevoită să petreacă o noapte în spital pentru o problemă de sănătate neprecizată, fără legătură cu Covid-19, prima sa internare după mai mulți ani.

Palatul Buckingham a transmis că doctorii reginei i-au recomandat să se odihnească și să evite vizitele oficiale pentru cel puțin 2 săptămâni.

Una dintre participările pe care le-a anulat a fost la recepția ce marca deschiderea summitului ONU privind schimbările climatice COP26 ce începe luni.

Regina, cunoscută pentru starea ei bună de sănătate, a ținut câteva audiențe virtuale prin transmisii video în ultimele zile în care părea într-o bună dispoziție, iar premierul Boris Johnson a spus că a vorbit cu ea săptămâna trecută, când era ”într-o formă foarte bună”.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:73 %
Vint:4,63 m/s
Sun
20
Mon
22
Tue
22
Wed
24
Thu
21
Arhivă Radio Chișinău