Regia „Exdrupo” anunță că a împrăștiat material antiderapant pe toate drumurile din Chișinău

  • 19 Ianuarie 2022 10:13
Regia „Exdrupo” anunță că a împrăștiat material antiderapant pe toate drumurile din Chișinău

Regia “Exploatarea drumurilor și podurilor”, „Exdrupo”, a împrăștiat material antiderapant pe toate străzile capitalei și în suburbii, transmite MOLDPRES.

Regia „Exdrupo” a anunțat că 13 autospeciale au fost antrenate în lucrări de prevenire a poleiului, împrăștiind pe străzile orașului și în suburbii material antiderapant, scrie sursa citată.

În același timp, reprezentanții regiei au menționat că, în conformitate cu normativele în vigoare pentru întreținerea drumurilor și podurilor naționale, timpul de răspuns al serviciilor specializate la urgențele apărute la întreținerea pe timp de iarnă, în cazul deszăpezirii și combaterii lunecușului, variază între 2,5 și 3,5 ore, în funcție de categoria de importanță a străzilor.

De asemenea Regia „Exdrupo” a specificat că pe timpul nopții a întreprins toate măsurile necesare pentru a asigura deplasarea sigură a transportului public de călători și a celui privat pe drumurile publice municipale și a intervenit pe drumurile secundare.

Reprezentanții regiei au precizat că, ieri, în orele de vârf, muncitorii întreprinderii municipale au intervenit cu întârziere, din cauza ambuteiajelor din trafic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
14
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău