Referendumul pentru revizuirea Constituției României privind redefinirea familiei din 6-7 octombrie. Adresele secțiilor de votare

  • 05 Octombrie 2018 14:19
Referendumul pentru revizuirea Constituției României privind redefinirea familiei din 6-7 octombrie. Adresele secțiilor de votare

Ambasada României în R. Moldova reamintește că, în zilele de 6 și 7 octombrie 2018, în intervalul orar 7.00 - 21.00, va avea loc Referendumul național pentru revizuirea Constituției României.

Potrivit unui comunicta al Ambasadei, întrebarea adresată alegătorilor la referendum va fi „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?", întrebare la care alegătorii trebuie să răspundă cu ”DA” sau ”NU”.

Lista și adresele secțiilor de votare din Republica Moldova sunt disponibile la adresa: http://chisinau.mae.ro/local-news/1676.

Ghidul Alegătorului Român din Străinătate, material ce cuprinde inclusiv documentele de identitate în baza cărora se poate exercita dreptul la vot, este disponibil la adresa http://www.mae.ro/sites/default/files/file/anul_2018/2018.09.27_ghid_informativ_referendum_2018_(3).pdf

„Ambasada României în Republica Moldova recomandă cetățenilor români care se vor afla pe teritoriul Republicii Moldova la datele la care se va desfășura Referendumul pentru revizuirea Constituției României să se asigure că dețin documente de identitate valabile, condiție absolut necesară pentru exercitarea dreptului la vot”, se mai precizează în comunicatul diplomației de la București. 

Totodată, Ambasada României recomandă cetățenilor români aflați pe teritoriul Republicii Moldova care și-au pierdut documentele sau cărora le-au expirat documentele să solicite din timp preschimbarea acestora.

Detaliile complete privind Referendum național pentru revizuirea Constituției din perioada 6-7 octombrie 2018, sunt disponibile la adresa:  http://www.mae.ro/node/46944.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău