Reacțiile Serviciului de securitate și Serviciului de grăniceri din Ucraina la informațiile privind răpirea lui Nicolai Ceaus

  • 06 Aprilie 2021 11:54
Reacțiile Serviciului de securitate și Serviciului de grăniceri din Ucraina la informațiile privind răpirea lui Nicolai Ceaus

Serviciul de securitate și Serviciul de grăniceri din Ucraina au refuzat să comenteze informațiile despre răpirea în R.Moldova a fostului judecător ucrainean Nicolai Ceaus. Potrivit INFOTAG cu referire la mass-media ucraineană, secretarul de presă al Serviciului de Securitate Ucrainean, Artem Dehtearenko, a argumentat că departamentul "nu comentează evenimentele care au avut loc pe teritoriul altor state".

Serviciul de frontieră nu a comentat informațiile despre posibila trecere a frontierei de către Ceaus cu pretextul " de a proteja datele cu caracter personal".

După cum a comunicat deja INFOTAG, organele de aplicare a legii și serviciile speciale din Moldova investighează circumstanțele răpirii lui Ceaus pe 3 aprilie în Chișinău, de către persoane necunoscute. Din 2017, Ceaus se ascunde în Moldova de sistemul judiciar ucrainean, sperând să obțină cetățenia. La rândul său, Ucraina a cerut extrădarea acestuia, el fiind acuzat de corupție.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău