Reacția unui reprezentant al PNL România la declarația premierului: „Dacă “băiețașii ăștea români” suntem niște ratați, iar România e așa de rea, ai un pic de demintate și renunță la cetățenia română

  • 22 Mai 2020 17:37
Reacția unui reprezentant al PNL România la declarația premierului: „Dacă “băiețașii ăștea români” suntem niște ratați, iar România e așa de rea, ai un pic de demintate și renunță la cetățenia română

Reprezentantul Partidului Național din România, Adrian Dupu, a venit cu o reacție după declarațiile premierului Ion Chicu referitor la România și criticile europarlamentarului român, Siegfried Mureșan.

„Prim-ministrul Moldovei, Ion Chicu, o ia pe urmele Vioricăi Dăncilă și ne numește “ăștia”. Bineînteles, fiind puțin mai analfabet decât Veo, el scrie “ăștea”.
Nu știu unde s-a aflat Chicu în ultimii ani, dar aș vrea să îl informez că datorită europarlamentarilor PNL, în frunte cu Siegfried Muresan, Republica Moldova a primit cel mai mare suport posibil din partea Uniunii Europene. Domnule Chicu, dacă “băiețașii ăștea români” suntem niște ratați, iar România e așa de rea, ai un pic de demnitate și renunță la cetățenia română”, a declarat Adrian Dupu, într-o postare pe Facebook. 

Menționăm că Ion Chicu a veit cu o replică dură după ce Siegfried Mureșan a criticat modul în care Guvernul a gestionat criza COVID-19 și a implementat reformele. 

„Stau si mă uit eu la băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu "patronajul" peste noi... Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de "adus mingi" buni... Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numarul de bolnavi COVID19 integistrati in toată țara mea. Si medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de 2 ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, desi numarul populației este egal”, a declarat Chicu.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:97 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău