Reacția șefei interimare a Direcției educație din sectorul Ciocana după ce primarul Capitalei a anunțat că o va demite

  • 10 Aprilie 2019 15:33
Reacția șefei interimare a Direcției educație din sectorul Ciocana după ce primarul Capitalei a anunțat că o va demite

Șefa interimară a Direcției educație, tineret și sport Ciocana (DETS), Veronica Puiu, spune că postarea de aseară a primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, cu privire la demiterea ei din funcție, a fost denigratoare, scrie TV8.md.

Potrivit sursei citate, ea a afirmat că asigură interimatul funcției până va fi desemnat un nou șef al Direcției și că oricum nu va rămâne în această funcție, precizând că este și director al unei grădinițe. 

Veronica Puiu a mai spus că deciziile privitoare la achiziții se iau transparent, de membrii unui grup de lucru, nu doar de o singură persoană, iar picii de la grădinițele din sectorul Ciocana mănâncă și fructe din Moldova: „Mănâncă mere autohtone, care se cumpără la prețul de 3,78 lei; mănâncă banane, care nu le consider că sunt mai bune decât perele. Da, bananele au substanțele lor, dar și perele conțin vitamina C, acestea nu pot provoca alergii, ce nu putem spune despre citrice sau struguri”, a mai spus Puiu.

Menționăm că primarul general interimar al Capitalei a declarat aseară că o va demite pe Veronica Puiu, afirmând că achizționează pentru grădinițele din R.Moldova pere din Olanda la prețuri foarte mari. De asemenea, părinții au semnalat pe rețelele de socializare că șefa interimară a Direcției educație din sectorul Ciocana ar fi cumpărat pentru instituțiile de învățământ pere din Olanda la preț de 36 de lei per kilogram 

„Oare cât de tare trebuie să-ți urăști țara, ca în plină campanie de promovare a fructelor autohtone și a unor prețuri simbolice pentru tot ce e crescut în Moldova, să dai prioritate PERELOR din Olanda, de 6 ‼️ ori mai scumpe ca poama și merele din țară?”, se arată în postarea de pe Facebook. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău