Reacția responsabililor din cadrul Primăriei Chișinău după ce în spațiul public au apărut imagini în care pacienții suspecți la COVID-19 sunt consultați la geamul Centrului de Sănătate din Cricova

  • 18 Ianuarie 2021 11:01
Reacția responsabililor din cadrul  Primăriei Chișinău după ce în spațiul public au apărut imagini în care pacienții suspecți la COVID-19 sunt consultați la geamul Centrului de Sănătate din Cricova

Centrul de Sănătate din Cricova nu mai efectuează teste la prezența virusului SARS-Cov-2, iar persoanele suspecte sunt testate prin intermediul echipelor asociației medico-teritoriale Rîșcani sau la Centrul medicilor de familie nr. 10 din capitală.

Potrivit șefei Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi, măsura vine după ce în presă au apărut imagini în care pacienții suspecți la COVID-19 sunt consultați la geamul instituției.

„Cortul de pe teritoriul instituției a fost demontat și a fost amenajat izolatorul pentru pacienții suspecți la infecția cu COVID-19”, a anunțat Tatiana Bucearschi în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei.

Anterior, Primăria Cricova a publicat imagini în care se vede cum oamenii sunt testați la COVID-19 la geamul instituției medicale, în pofida condițiilor meteorologice nefavorabile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău