Reacția Partidului politic „Șor” privind perchezițiile la sediile teritoriale ale formațiunii

  • 25 Iulie 2022 12:35
Reacția Partidului politic „Șor” privind perchezițiile la sediile teritoriale ale formațiunii

Partidului politic „Șor” vine cu o reacție după ce în această dimineață, procurorii anticorupție în comun cu ofițerii CNA au efectuat percheziții la sediile teritoriale ale Partidului politic „Șor”. Reprezentanții formațiunii susține că aceste percheziții sunt ilegale.

„Considerăm aceste acțiuni ca fiind profund abuzive și ilegale, iar adevăratul motiv pentru care puterea recurge la asemenea măsuri extreme este teama cronică de proteste, care, de altfel, sunt pe deplin justificate. Este evident că, astăzi, Partidul „ȘOR” este singura forță de opoziție reală, care manifestă o atitudine critică fermă față atitudinea iresponsabilă a actualei guvernări, iar în aceste condiții, PAS încearcă să ne reducă la tăcere și să ne elimine de pe scena politică. Condamnăm ferm toate aceste acțiuni abuzive și le cerem tuturor factorilor responsabili să înceteze imediat hărțuirea opoziției”, se arată în comunicat. 

Amintim că, perchezițiile au loc în cadrul dosarului penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului politic „Șor”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău