Reacția lui Grigore Cobzac la anunțul partidului Platforma „DA” referitor la faptul că-l va susține la alegerile parlamentare noi

  • 09 Februarie 2020 16:44
Reacția lui Grigore Cobzac la anunțul partidului Platforma „DA” referitor la faptul că-l va susține la alegerile parlamentare noi

Grigore Cobzac, candidat independent la alegerile parlamentare noi, a venit cu o reacție după ce partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” a anunțat că-l va susține în acest scrutin.

„Salut inițiativa de astăzi a Partidului Politic Demnitate si Adevăr de a mă sustine în scrutinul parlamentar din 15 martie 2020, circumscripția Hancesti38. Sunt deja candidat înregistrat cu acte în regulă si în continuare voi comunica cu cetățenii pentru a obține acest mandat. Sunt localnic, îmi cunosc alegătorii si ei pe mine. Nu mi- am schimbat convingerile, sunt același, doar am acumulat mai multă experienta. Voi munci doar în beneficiul oamenilor.
Deciziile PPDA si cea a Partidului Unității Naționale îmi alimentează speranța identificării candidatului proeuropean comun.! Sunt convins, încă este posibil i- ar hancestenii ar saluta acest lucru. Îmi reconfirm disponibilitatea pentru dialog cu toti candidații care au aspirații europene”, a afirmat Grigore Cobzac.

Amintim că, în urma consultărilor interne, în special ale structurilor locale și ale consiliului politic al Organizației teritoriale Hâncești, Biroul Politic Național al Platformei „Demnitate și Adevăr” (DA) a decis astăzi, 9 februarie, să-l susțină pe candidatul independent, Grigore Cobzac, în alegerile parlamentare noi din circumscripția 38.
 
Despre Grigore Cobzac, Platforma DA susține că „are o bogată experiență regională și parlamentară, este unul din adversarii declarați ai regimului oligarhic”.  
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău