Reacția lui Andrei Năstase la decizia unui grup de membri de a părăsi Partidul DA

  • 05 August 2016 11:18
Reacția lui Andrei Năstase la decizia unui grup de membri de a părăsi Partidul DA

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase susține că decizia unui grup de membri de a părăsi formațiunea a fost inspirată din exterior.

”Ieșirea de astăzi a unui grup de oameni comozi, preocupați de interese personale, este o modalitate inspirata din exterior de prejudiciere a imaginii formațiunii și de anticipare a excluderii lor pentru inactivitate”, scris acesta pe contul său de facebook.

Totodată, el susține că plecarea acestui grup este una benefică, ” având în vedere faptul ca marea lor majoritate sunt persoane care au confundat activitatea de partid cu vacanțele de lunga durată”.

Un grup de membri din conducerea Platformei ”Demnitate și Adevăr” a anunțat astăzi că părăsește formațiunea. Aceștia au prezentat o declarație în care acuză conducerea partidului că ar fi comis erori politice grave care ar fi afectat imaginea partidului și că activitatea formațiunea ar avea drept scop anumite reglări de conturi și nu rezolvarea problemelor cetățenilor Republicii Moldova. De asemenea, liderul grupului, Nicolae Gârbu, președintele organizației teritoriale Chișinău a partidului susține că în conducerea partidului ar fi fost admise persoane compromise, cu antecedente penale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău