REACȚIA autorităților moldovene la incidentul de pe Aeroportul Chișinău

  • 04 Iunie 2017 21:52
REACȚIA autorităților moldovene la incidentul de pe Aeroportul Chișinău

Duminică, 4 iunie, la ora 18.12, aeronava companiei  „Tarom” de pe cursa regulată București-Chișinău ROT 207, efectuând manevra de aterizare pe Aeroportul Internațional Chișinău, a deraiat de pe pistă.

Pasagerii și membrii echipajului nu au avut de suferit, iar serviciile aeroportuare au operat lucrări urgente de evacuare a navei de pe pistă pentru a asigura în continuare activitatea normală a Aeroportului.

Reprezentantul Autorității Aeronautice Civile s-a deplasat imediat la fața locului pentru a demara protocoalele privind inițierea documentării incidentului. În același timp, Autoritatea Aeronautică asigură conlucrarea necesară cu Comisia de investigare din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova și Autoritatea de Investigare a Accidentelor și Incidentelor din România, se arată într-un comunicat al instituției. 

În Republica Moldova, competențele privind investigarea incidentelor aeronautice revin Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, iar rezultatele investigării vor fi publicate după finalizarea anchetei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
1,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Wed
1
Thu
-0
Fri
0
Sat
-0
Sun
-3
Arhivă Radio Chișinău