Răsturnare de situație: Mbappe a luat decizia finală, la câteva zile după venirea lui Messi

  • 16 August 2021 14:54
Răsturnare de situație: Mbappe a luat decizia finală, la câteva zile după venirea lui Messi

Nu e liniște la PSG nici după sosirea lui Lionel Messi. Deși se părea că oficialii grupării pariziene au reușit să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână la echipă încă un an, până la finalul contractului, tânărul atacant este decis să plece de la Paris, transmite DIGISPORT.ro.

Marca oferă ultimele informații despre situația lui Mbappe și titrează azi pe prima pagină "Ultimul efort". Presa din Spania scrie că tânărul atacant vrea să plece de la PSG în următoarele 15 zile, dar nu va face nicio declarație oficială în acest sens, notează sursa citată

Mbappe, care mai are contract cu PSG încă un an și a refuzat toate ofertele de prelungire, vrea să semneze cu Real Madrid încă din această vară și va cere o întâlnire cu șefii vicecampioanei Franței. Atacantul va insista ca PSG să negocieze transferul său la formația de pe Bernabeu, dar nu va face declarații publice pe acest subiect, din respect pentru formația la care a jucat în ultimii 4 ani.

Real Madrid este deja în contact cu reprezentanții jucătorului și va face o ultimă ofertă în această vară, după întâlnirea dintre Mbappe și șefii celor de la PSG. Deși se părea că atacantul își va duce la bun sfârșit contractul cu PSG, sunt șanse importante ca el să găsească înțelegere și să fie lăsat să plece până la finalul perioadei de mercato.

Suporterii fostei campioane din Ligue 1 sunt nemulțumiți de faptul că Mbappe întârzie să semneze prelungirea contractului cu PSG și l-au fluierat pe internaționalul din Hexagon. Totul s-a încheiat însă când a început magia lui Kylian Mbappe!

În minutul 25 al meciului cu Strasbourg (4-2), francezul și-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar două minute mai târziu l-a servit excelent pe Draxler care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

În minutul 85, Kylian Mbappe i-a recucerit definitiv pe fanii PSG-ului și le-a închis gura contestatarilor. Starul de pe Parce de Princes a luat pe cont propriu o acțiune pe flancul drept al atacantului parizienilor, a trecut în viteză de un adversar și i-a pasat decisiv în fața porții lui Sarabia, care a închis tabela.

Cu Neymar, Messi și Di Maria în tribune, Kylian Mbappe a fost ”vioara întâi” în atacul lui PSG la partida contra celor de la Strasbourg. Fanii grupării din capitala Franței sunt convinși că ”idolul” lor tărăgănează discuțiile privind semnarea unui nou acord pentru că își dorește să plece la Real Madrid.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău