Rapperul Snoop Dogg va lansa o carte de bucate ''ireverențioasă''

  • 23 August 2018 15:55
Rapperul Snoop Dogg va lansa o carte de bucate ''ireverențioasă''

Rapperul american Snoop Dogg urmează să lanseze în acest an o colecție de rețete gastronomice, informează joi Press Association.

Cartea va include cincizeci de rețete din ''colecția personală'' a artistului.

Snoop Dogg a declarat pentru fani că atmosfera din bucătăria sa este ''încinsă'', iar în care a inclus ''rețetele preferate''.

''From Crook To Cook'' este descrisă drept o ''carte ireverențioasă'' și va ieși pe piață în luna octombrie.

Deși debutul său va fi ''fără cannabis'', artistul american, un entuziast al marijuanei, va lansa în colaborare cu editura Chronicle Books o serie de cărți pe tema canabisului, în 2020, se arată într-un comunicat de presă.

Snoop Dogg este gazda unei emisiuni TV realizată împreună cu vedeta de televiziune Martha Stewart, care include o competiție gastronomică.

Rapperul va debuta în teatru în toamna acestui an într-un spectacol intitulat "Redemption of a Dogg", în care va juca alături de Tamar Braxton, sora celebrei cântărețe R&B Toni Braxton. Cel mai recent disc al muzicianului american, albumul de gospel "Bible of Love", alături de câteva piese mai vechi din catalogul său muzical, vor alcătui coloana sonoră a producției teatrale.

Snoop Dogg a interpretat de-a lungul anilor și câteva roluri în cinematografie, cel mai notabil fiind cel al unui comerciant de droguri în filmul "Training Day" din 2001, în care rapperul american a jucat alături de Denzel Washington.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău