Rage Against the Machine se va reuni la festivalul Coachella în 2020

  • 04 Ianuarie 2020 14:00
Rage Against the Machine se va reuni la festivalul Coachella în 2020

La mai bine de două decenii după ce Rage Against the Machine a urcat pe scenă la Coachella, grupul de rap metal se va reuni în 2020 și va fi cap de afiș la noua ediție a celebrului festival californian, informează AFP, preluat de Agerpres.

Rockerii, celebrități ale anilor '90, cunoscuți pentru viziunea lor politică de stânga și pentru muzica lor debordând de energie, vor cânta pe 10 și pe 17 aprilie în deșertul californian.

După o pauză de opt ani, aceasta va fi prima întâlnire a celor de la Rage Against the Machine, care au participat și la prima ediție a festivalului, în 1999, alături de vedete precum Beck sau Moby.

Pe afișul ediției din acest an figurează și alte nume mari ale industriei muzicale, precum artistul de R&B Frank Ocean, rapperul Travis Scott și Lana Del Rey.

Lil Nas X, senzația anului 2019 cu hitul său rap/country "Old Town Road", se va alătura la rândul său celebrităților prezente la Coachella.

Din program va face parte și populara cântăreața franceză Aya Nakamura, cunoscută pentru hituri ca "Djadja" și "Pookie".

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău