Radu Lefter a devenit vicecampion mondial Under 23

  • 07 Noiembrie 2021 10:15
Radu Lefter a devenit vicecampion mondial Under 23

Luptătorul Radu Lefter a devenit vicecampion mondial Under 23. În finala categoriei de greutate 97 kg el a cedat în fața iranianului Hamid Azarpira. La Belgrad Radu i-a învins pe kazahul Yunus Gafurov, ungurul Milan Korcsog și ucraineanul Danylo Stasiuk, transmite Comitetul Național Olimpic și Sportiv din R. Moldova.

La 70 kg, Nicolai Grahmez a cucerit medalia de bronz după 5-2 cu turcul Cuneyt Budak. El a mai câștigat în fața slovacului Daniel Chomanic, românului Norbert Molnos și rusului Rezuan Kazharov.

La feminin, Mariana Draguțan s-a clasat pe locul 5 în categoria 53 kg. În meciul pentru medalia de bronz, ea a fost învinsă de ucraineanca Mariia Vynnyk.

O accidentare la spate a împiedicat-o pe luptătoarea Anastasia Nichita să lupte pentru medalie la Mondialul Under 23. În primul meci din cadrul categoriei 59 kg, ea a cedat în fața viitoarei finaliste, ucraineanca Solomiia Vynnyk, iar în duelul din recalificări contra sportivei din Belarus, Krystsina Sazykina, nu a evoluat din cauza accidentării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău