Radu Albot, cel mai bun tenismen moldovean din 2011

  • 30 Decembrie 2011 09:46
Radu Albot, cel mai bun tenismen moldovean din 2011

Radu Albot este cel mai bun tenismen moldovean din 2011.Sportivul a primit această distincție din partea Federației de profil. Albot nu a fost prezent la gala tenisului, pentru că se află în pregătiri pentru cel mai important turneu din carieră, Australia

Radu Albot este cel mai bun tenismen moldovean din 2011. Sportivul a primit această distincție din partea Federației de profil. Albot nu a fost prezent la gala tenisului, pentru că se află în pregătiri pentru cel mai important turneu din carieră, Australian Open.

"A depus un efort foarte mare în acest an, a ajuns pe cel mai bun loc din cariera lui în raitngul ATP, locul 240", a declarat tatăl sportivului.

În acest an, Albot a câștigat patru turnee Futures în Turcia și a urcat pe cel mai bun loc, 240, în clasamentul Asociației Tenismenilor Profesionști.

Echipele naționale, atât la feminin cât și la masculin, la fiecare categorie de vârstă care au reprezentat Moldova la turneele internaționale au primit titlul de cele mai bune echipe a anului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
10,52
Câțiva nori
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău