Radio România Iași împlinește 76 de ani de existență

  • 02 Noiembrie 2017 14:27
Radio România Iași împlinește 76 de ani de existență

Radio România Iași – studioul regional al Societății Române de Radiodifuziune care acoperă județele Moldovei din România – împlinește astăzi 76 de ani. Radio Iași a emis pentru prima dată în ziua de 2 noiembrie 1941, chiar sub numele de Radio Moldova.

Ieri s-au împlinit 89 de ani de existență a Radioului public în țara noastră. Radio România a fost felicitat de ascultători, de oameni de cultură, membri ai societății civile și politicieni. Președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Gigel Știrbu, spune că Radioul public a fost mereu un partener loial al societății românești cu care se și identifică, iar președintele Comisiei de Cultură din Senat, Radu Preda, consideră că Radio România a fost și va rămâne un reper în peisajul media românesc, o instituție încărcată de istorie și care răspunde provocărilor prezentului”.

Președintele Director General al instituției, Georgică Severin, a spus că Radio România este și trebuie să rămână un reper pentru societatea românească. Într-un climat marcat de concurență, publicul se raportează într-un mod aparte la Radio România – a mai spus el.

Susra: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău