Radio Chișinău lansează campania de informare ”Studii în România!”

  • 01 Iulie 2021 11:44
Radio Chișinău lansează campania de informare ”Studii în România!”

Radio Chișinău lansează campania de informare ”Studii în România!”. Perioada campaniei 01.07.2021 – 01.10.2021.

Vrei să fii elev sau student în România? Radio Chișinău inițiază o campanie care să vină în sprijinul tinerilor ce își doresc o diplomă europeană! Site-ul www.radiochisinau.md va fi gazda unei campanii de informare, unde veți găsi săptămânal informații noi despre accesul la studii în România. Vom publica o serie de articole și interviuri cu reprezentanții organizațiilor de studenți basarabeni din România, dar și interviuri cu fosti și viitori elevi și studenți, profesori, reprezentanți ai centrelor universitare și nu numai, care ne vor împărtăși din experiența lor. Vom aduce pe pagina noastră web toate informațiile de care ai nevoie pentru a avea șansa de a studia la standarde europene, în România.

Vrem să îți fim prieten, dar și ghid în cea mai frumoasă perioadă a vieții tale! Așteptăm întrebările tale la adresa electronică  [email protected]. Ne puteți găsi și pe facebook pe pagina noastră https://www.facebook.com/RadioChisinau. Împreună cu voi și partenerii noștri, vom reuși să creăm experiențe pozitive, colaborări frumoase, și mai presus de orice, informații corecte!

Radio Chișinău parte a Radio România, este totodată și continuatorul de facto al primului post regional al Societății Române de Radiodifuziune, postul Radio Basarabia. Din 2011 postul a fost redeschis la Chișinău, și de atunci misiunea noastră este să informăm echidistant și corect publicul din Republica Moldova.

Lumea face loc persoanei care știe exact unde merge. – Ralph Waldo Emerson

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău