R. Moldova va transmite Ucrainei, conform principiului rotației, Copreședinția Adunării Parlamentare EURONEST

  • 11 Decembrie 2018 18:45
R. Moldova va transmite Ucrainei, conform principiului rotației, Copreședinția Adunării Parlamentare EURONEST

Șeful delegației Parlamentului la Adunarea Parlamentară EURONEST, Marian Lupu, participă la ședința Biroului EURONEST. Reuniunea are loc la Strasbourg, mâine, 12 decembrie 2018.

Potrivit unui comunicat al Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului R.Moldova, parlamentarii urmează să aprobe calendarul de acțiuni pentru anul 2019 și să facă o trecere în revistă a principalelor evoluții înregistrate la nivel regional și european.

În cadrul Biroului  AP EURONEST, Republica Moldova va transmite Ucrainei, conform principiului rotației, Copreședinția  AP EURONEST.

Potrivit sursei citate, La Strasbourg, Copreședintele Adunării Parlamentare EURONEST, Marian Lupu va avea mai multe întrevederi cu oficialii prezenți la eveniment. 

Mai menționăm că ultima ședință a Biroului AP EURONEST a avut loc pe data de 26 iunie 2018, la Bruxelles.  

Adunarea Parlamentară EURONEST, constituită în 2011, reprezintă dimensiunea parlamentară a Parteneriatului Estic și o platformă de dialog între deputații din Parlamentul European și partenerii estici pe subiecte ce țin de implementarea reformelor politice, sociale și economice.

Sursa: parlament.md

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău