Puncte de colectare a deșeurilor electronice, instalate la Termoelectrica

  • 08 Decembrie 2021 09:28
Puncte de colectare a deșeurilor electronice, instalate la Termoelectrica

Două boxe de colectare a deșeurilor electronice au fost amplasatele de către Termoelectrica, una – în incita Centrului comercial de deservire și relații cu consumatorii din strada T. Vladimirescu, 6 și cealaltă – la CET Sursa I, din strada Meșterul Manole, 3, transmite IPN.

În acest fel, furnizorul anunță  o campanie de colectare a bateriilor și acumulatorilor uzați, susținând eforturile de protejare a mediului și reducerea poluării la nivel local. Termoelectrica își propune să încurajeze sortarea selectivă a deșeurilor electronice și predarea acestora spre reciclare. „Această campanie se încadrează în valorile corporative ale întreprinderii – prin grija față de consumatori și mediul înconjurător”, a declarat Vasile Leu, directorul general interimar, citat într-un comunicat de presă.

Compania îndeamnă și vizitatorii Centrului comercial să se asocieze campaniei.  Programul de activitate al Centrului este de luni până vineri, de la ora 07.30 până la ora 17.00, cu pauză între 12.00 și 12.30.

Deșeurile electronice colectate vor fi preluate și reciclate de o companie autorizată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău