Candidatul PUN la alegerile prezidențiale a depus la CEC listele cu semnături pentru a fi înregistrat în cursa electorală

  • 29 Septembrie 2020 10:33
Candidatul PUN la alegerile prezidențiale a depus la CEC listele cu semnături pentru a fi înregistrat în cursa electorală

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile prezidențiale a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC) listele cu semnături pentru a fi înregistrat în cursa electorală.

În declarațiile oferite presei, Octavian Țîcu și-a exprimat speranța că va fi înregistrat cât mai curând în cursa electorală pentru a putea începe campania.

„Avem circa 20 de mii de semnături. Am colectat semnături din 24 de unități administrative. Rugăm CEC să trateze cu respect aceste semnături pe care le-au dat cetățenii Republicii Moldova în aceste condiții de pandemie”.

Săptămâna trecută, la CEC au mai depus listele de subscripție candidata Partidului Șor (PPȘ), Violeta Ivanov, și candidata desemnată de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu.

Până în prezent, în cursa electorală au fost înregistrați Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu și Igor Dodon.

CEC a refuzat înregistrarea lui Andrian Candu, după ce mai multe semnături în susținerea acestuia au fost invalidate pe motiv că nu întruneau cerințele legale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,07
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău