PUN cere din nou verificarea finanțării campaniei electorale pentru alegerile locale a Partidului Politic ”Șor”

  • 25 Iulie 2018 13:56
0%
00:00:00
00:00:00

Reprezentanții Partidului Unității Naționale cer din nou verificarea finanțării campaniei electorale pentru alegerile locale a Partidului Politic ”Șor”.

Reprezentanții formațiunii au anunțat că în această dimineață, 25 iulie, au depus un denunț pentru  deschiderea unei anchete penale privind verificarea donatorilor partidului pe care îl conduce  primarul orașului Orhei, Ilan Șor, condanat în dosarul furtului miliardului. Liderul formațiunii PUN, Anatol Șalaru.

„Am depus la Procuratura Generală un denunț penal și solicităm organelor de resort să stabilească dacă Partidul ”Șor” a intenționat să substituie sau să ascundă identitatea donatorilor. Cred că există suficiente indicii ca procuratura să demareze o anchetă penală că acei bani folosiți de Șor vin cu siguranță nu de la oameni cinstiți, ci din zone criminogene”.

Amintim că înainte de alegerile locale din 20 mai reprezentanții PUN, au acuzat Partidul Șor că primește finanțări din Federația Rusă. Ilan Șor declara atunci că învinuirile aduse sunt false. 

Candidata Partidului Șor pentru alegerile din Chișinău Reghina Apostolova a fost exclusă din cursa electorală, la sesizarea PUN .

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
19,4
Câțiva nori
Umiditate:57 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău