PSRM și PDM vor organiza mâine și poimâine manifestații în PMAN

  • 14 Iunie 2019 13:42
PSRM și PDM vor organiza mâine și poimâine manifestații în PMAN Nokta

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Democrat din Moldova au declarat că vor organiza sâmbătă și duminică, respectiv pe 15 și 16 iunie, manifestații în Piața Marii Adunări Naționale.

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei ședințe cu solicitanții de face manifestații pe 15 și 16 iunie organizată de Primăria municipiului Chișinău. 

„Ședința a fost organizată în baza art. 11 din Legea nr. 26 din 22.02.2008 ”Privind întrunirile” care prevede că: „dacă mai mulți solicitanți au depus declarații prealabile cu privire la organizarea unor întruniri în același loc și în același timp, organul abilitat al autorității administrației publice locale organizează o ședință, cu participarea tuturor solicitanților, pentru a găsi soluția potrivită privind desfășurarea tuturor întrunirilor simultane”, se precizează într-un comunicat al Primăriei. 

Astfel, conform declarațiilor depuse de PL, PSRM, PDM, A.O. „Onoare, Demnitate și Patrie”, Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției, autoritatea publică locală a fost notificată despre organizarea manifestațiilor în PMAN și alte locații din centrul Capitalei pentru data de 15 și 16 iunie.

„Totodată, duminică 16 iunie, un grup de deputați în Parlamentul Republicii Moldova vor organiza o manifestație sub formă de marș, care va începe de la Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, până în fața clădirii Parlamentului, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt”, se mai menționează în comunicatul Primăriei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău